20 Ekim 2023 tarihinde Ankara Sanayi Odası (ASO) Zafer Çağlayan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Nüve sunum yaptı.

Proje liderlerinin yalın üretim yetkinliklerini geliştirmek ve firmaların kendi yalın liderlerini yetiştirmelerini sağlayarak, kendi insan kaynakları ile yalın dönüşümlerini sürdürülebilir kılmanın amaçlandığı Öğren Dönüş Programı’nda Nüve, fabrikada program süresince yapılan değişiklikler, iyileştirmeler ve edinilen sonuçları anlattı.

Nisan 2023 tarihinde başlayan ve Ağustos ayında sona eren projede; performans yönetimi, personel atamaları ve görsel yönetim (5S) çalışmaları sayesinde fabrika pilot bölgesinde alan kazanımı, toplam ekipman verimliliği, yapılan yatırımı geri kazanma süresi gibi konularda verimlilik arttırıldı.
Sunum sonunda Nüve Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Beril İzgin, Genel Müdür Yardımcısı Mizyal İzgin Hergül ve proje ekibi çalışanlarına, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sn. Çetin Ali Dönmez tarafından plaket takdim edildi.
Nüve, yalın dönüşüm ve dijitalleşme süreçlerinde emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyor ve süreçlerin devamlılığını sağlamak üzere faaliyetlerini sürekli güncelliyor.
Öğren & Dönüş Programı detaylı bilgi : https://www.modelfabrika.org/ogrendonus-programi