27-30 Ocak 2025 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve Orta Doğu’nun en büyük medikal ticari etkinliği olan Arab Health Fuarı’na katıldık.
Dünyanın dört bir yanından sağlık profesyonellerini bir araya getiren fuarda açtığımız stantta cihazlarımızı sergileyerek sektördeki yenilikçi çözümlerimizi uluslararası katılımcılara tanıtma fırsatı bulduk.
Standımız sağlık sektörünün önde gelen profesyonelleri, sektör temsilcileri ve iş ortaklarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Ürünlerimizi yakından inceleyen ziyaretçiler, çözümlerimizin sağlık sektörüne sunduğu avantajları deneyimleme fırsatı buldu.
Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ayar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) ve İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) heyetleri standımızı ziyaret ederek sektöre dair güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Bu yıl 50. kez düzenlenen fuar, en son medikal teknolojilerin tanıtıldığı, sağlık sektöründeki iş birliklerinin güçlendirildiği önemli bir platform oldu. Nüve, bu prestijli etkinlikte yer alarak, uluslararası pazardaki varlığını güçlendirmiş ve sektördeki en son trendleri yakından takip etme imkânı elde etmiştir. Standımıza gösterilen yoğun ilgi ve değerli ziyaretler, gelecekteki çalışmalarımız için motivasyon kaynağı olmuştur.
Sektördeki yenilikleri takip etmek, iş birliklerini güçlendirmek ve medikal teknoloji alanında fark yaratmak adına fuarlara katılım sağlamaya devam ediyoruz.




