LABORATUVAR & STERİLİZASYON TEKNOLOJİSİ

EN FR RU

Haberler

Türkiye Mezunları Ankara İş Dünyası Buluşmaları Sağlık Sektörü Konferansı

Türkiye Mezunları Ankara İş Dünyası Buluşmaları Sağlık Sektörü Konferansı
01-03 Mart 2018
01-03 Mart 2018 tarihlerinde Ankara’da Sheraton Otel’de gerçekleşti.
Konferansa 55’den fazla ülkeden 200’ün üzerinde Türkiye Sağlık Mezunu ve Ankara’da öğrenimlerini sürdüren uluslararası öğrenciler ile Ankara iş dünyası temsilcileri, tıbbi cihaz, tıbbi malzeme ve ilaç üreticileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın desteği ile Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde; sağlık sektöründeki tüm paydaşların ulusal ve uluslararası alanda iş yapma kapasitelerinin artırılması ve bu alanda sinerji yaratılması amacıyla yapılan programda örnek üretim tesislerinin gezilmesi kapsamında Nüve Fabrika’ya 01 Mart 2018 tarihinde ziyaret yapıldı.
Türkiye mezunları ziyaretlerinde tıbbi cihaz üretimi ile ilgili Nüve Fabrika’da incelemelerde bulundu. Türkiye mezunlarına kuruluşundan bugüne Nüve ve ürettiği ürünler hakkında bilgi verilirken, ihracat yaptığımız farklı ülkelerden gelen ziyaretçilerimiz ile bu ülkelerdeki tıbbi cihaz pazarı hakkında da karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Tanıtım sonrası heyetle birlikte Nüve fabrika üretim alanı gezildi.
Haberlere Dön