LABORATUVAR & STERİLİZASYON TEKNOLOJİSİ

EN FR RU

Haberler

Nüve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 7. Bioform Etkinliği'ne Katıldı

Nüve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 7. Bioform Etkinliği'ne Katıldı
27-29 Kasım 2019

Nüve, 27-29 Kasım 2019 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen 7. Bioform Etkinliği’ne katıldı. Nüve Ar-Ge Müdürü Yusuf Çetinkaya “Laboratuvar ve Sterilizasyon Teknolojisinde Mühendislik Uygulamaları” konulu sunumuyla etkinlikte yer aldı. 

Nüve’nin Gümüş Sponsor olduğu etkinliğe Türkiye’nin birçok üniversitesinin çeşitli bölümlerinden öğrenciler ve akademisyenler katıldı. Etkinlik boyunca Nüve geniş ürün yelpazesinde yer alan; klinik çalışmaları devam eden ve yakında pazara sunulacak olan Masa Üstü Santrifüj grubundan NF 3000R, buharlı sterilizatör grubundan NC 40M ve karbondioksit inkübatörü EC 160’ı sergiledi. Etkinlik süresince Nüve Ar-ge Müdürü Yusuf Çetinkaya, Halkla İlişkiler ve Eğitim Müdürü Nur Karakurum, Halkla İlişkiler Uzmanı Zeynep Çiftçioğlu ile Nüve İstanbul Bayilerinden İndem Satış Danışmanı Gürsoy Balibaşa ve Servis Teknisyeni Feyzullah Kaya ürünlerin tasarımı, üretimi ve çalışma prensipleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Laboratuvar ve Sterilizasyon Cihazları konusunda uzman, çoğunluğu Türkiye’de ilk kez tasarlanan ve üretilen 16 farklı ürün grubu altında 70’e yakın ürün tasarımı bulunan Nüve, öğrencilere sektörde edinecekleri kariyerlerine yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya-Metalürji Mühendisliği Fakültesi Biyomühendislik Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sevil Yücel ve Doç. Dr. Serap Duman, Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rana Sanyal ve birçok akademisyen ve öğrenci Nüve standını ziyaret ederek; desteği ve katılımından dolayı Nüve’ye teşekkür ettiler. IEEE öğrenci kulübü yönetimi, 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ar-ge Müdürümüz Sn. Yusuf Çetinkaya’ya teşekkür belgesi, Nüve’ye ise bir plaket takdim etti.

Nüve, sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip, uygulama ve beceri yetkinliği yüksek öğrencilerin yetiştirilmesi kapsamında üniversitelerde düzenlenen etkinliklere destek vermeye devam edecektir. 

Haberlere Dön