LABORATUVAR & STERİLİZASYON TEKNOLOJİSİ

EN FR RU

Haberler

Nüve, Dünyanın En Büyük Tıp Fuarı Medica 2018'e Katıldı

Nüve, Dünyanın En Büyük Tıp Fuarı Medica 2018'e Katıldı
12-15 Kasım 2018

Nüve, 12 – 15 Kasım 2018 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirilen Medica Fuarı’na katıldı.

Medica 2018’de Nüve, standında geniş ürün grubundan örneklerin yanı sıra yeni ürünlerine de yer verdi. SC 120 Mikrobiyolojik Emniyet Kabini ve NF 3000R Yüksek Kapasiteli Soğutmalı Santrifüj cihazları bu yıl 50. Yıl Bayiler Toplantısı sonrasında ilk kez bir yurtdışı fuarda sergilendi. Ziyaretçilerin ilgisini ve beğenisini alan her iki cihaz da fuarda yoğun ilgi gördü. Tübitak Ar-Ge desteği alan NF 3000R Yüksek Kapasiteli Soğutmalı Santrifüj ise Türkiye’nin bu sınıfta üretilen ilk santrifüjü olması ile önem kazanıyor.

Nüve standında İnkübatörler, Kuru Havalı Sterilizatörler, Buharlı Sterilizatörler, Santrifüjler, Su Banyoları, Kan Saklama Dolabı, CO2 İnkübatör ve Derin Dondurucu cihazları Nüve markasının geniş ürün çeşidini ve yüksek kalitesini yansıtıyordu.

106 ülkeye ihracat yapan Nüve, Medica Fuarı’ndaki standında Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve İhracatçılar Birliği yetkililerini ağırladı. Nüve standını, T.C. Ticaret Bakanlığı Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Sn. Anıl Gürtuna Kaya, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği İKMİB Başkanı Sn. Adil Pelister, İKMİB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Sn. Tayfun Demir, İKMİB Kimyevi Maddeler Sektör Şube Müdürü Sn. Aydın Yılmaz, İKMİB Kimyevi Maddeler Sektör Şubesi Şefi Sn. Burcu Öz ve Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Yatırım Modelleri Daire Başkanı Sn. Züfer Arslan ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Nüve standı aynı zamanda yurtdışı bayileriyle görüşme ve buluşma noktasıydı. Nüve 50. Yıl Bayiler Toplantısı’nın hemen ardından bir kez daha farklı coğrafyalardan gelen bayilerini standında konuk etti. Nüve bayileri, Bayiler Toplantısı’nda tanıtımı yapılan yeni ürünleri Medica Fuarında ’da görmekten duydukları mutluluğu belirttiler. Medica 2018 Fuarı’nda resmi kayıtlara göre 66 ülkeden 5273 firma tanıtım yaptı. Fuarı bu yıl 155 ülkeden 120.000 civarında ziyaretçi gezdi.

Haberlere Dön